За вчера на вечеря

Днес беба не стана в 5 без нещо.. божкей, не е за верване, съответно майка й докато се накиндилка кашата й закъсняя.. така де закъснява.

Днес ме на вълна просо.. знаете ли,че Теди е пернАто..ама и пеЕрнато може да се каже като се замисля :D. Та чакам да й се задуши просото и да й настържа една ябълка 🙂

Относно мен, аз се опитвам да си възродя разни такива по-тъмни страни, дето ги бях запратила нейде и да подшушна – отново се мъча да прописвам и да си събирам чарколаците, защотот напоследък нещо яко се излагам. Освен това моето Саше се обади от шибаната Гърция.. мда, много му се зарадвах и пак ще кажа как ми липсва това дете.. вчера странно говорих и с бившата му приятелка – Николинка.. нейната мома Габи вече е проходила, хай да й е честито. Но мисълта ми беше за Сашо, та той и той се разделил с неговата и не се чувстваше много добре.. а аз му казах честито и че се радвам за него 😀 Казах му,че не го давам аз току така, ама и казах си му, това, което бях чула за нея ме подразни, едно на ръка, че Сашо аз наистина трудно го прежалвам.. ама преди като ми се обажда.. един път в месеца,че и по-рядко таз само суфлира и не мога да си го чуя, после научавам,че била мн ревнива и от мен ревнувала..

Ама патко, намерила си и ти от кого.. дето не съм го виждала две години .. Е, това лято вече се видяхме с него. Станал е мъж.. мдам.. не е онова прекалено порасналото за своите 16 години, с което се запознах, когато аз бях на 21. Та каквото бях чула за нея..

Ревността не е полезна никому, особено тази явната и нездравата. И аз съм много ревнива, вервайте ми.. ама по-скоро мен оставям да ме изяде отвътре, от колкото така да тровя живота на човека до мен, дори нарочно му давам още по-голяма свобода. А тази кака.. 9 години по-голяма от него, не че е проблем той всеки път си е харесвал каки.. Ама явно искаше да го прилапа като младо пиленце. Ми той на 22, бе моме, остави го да подиша, сериозен е, аз си го познавам, немада хукне по чуждо, добро дете е!

Вече е късна сутрин и Теди спи , аз готвя обяда и я чакам всеки момент да се надигне.. Като стане ще папани и ще излезнeм на вън.

Вчера поп Каро ми идва на гости.. или оня ден беше.. не вчера беше.

Боже как ми се размива това време! Хем беше вечерта.

Малко ми мина беса по отношение на него, в крайна сметка аз нито му звъня, нито му пиша, нито го търся и той пак се сеща за мен и ми идва на крака. Не че се заседява, ама поне минава, то и на тази скука тук, почти с никой не се виждам.. И пак не мога съвсем да се оплача, радвам се на времето далече от Казанлък, още в девета глуха ми е това място. Но поп Каро пък още ми е някакъв.. интересен. Свикнала съм да е студен и да не го избиват някакви чувства, много рядко се отпуска да покаже каквото и да е и когато се случи ми е супер хахаво. И вчера така спомена нещо от детството си как като бил на 4 майка му заминала по Русята за три години. Още му припомням как едно време докато бяхме нещо гаждосани ми каза тъпа патка 😀 И честно помня, щото ми направи впечатление, че се ядоса и му пролича 😀 А аз май си бях тъпа патка, човека ми предложи якето си, щото нямах, а на вън беше студено и аз му отказах.. споменииииииии.

Теди се буди, тъй че кранчето ще го спирам, по-нататък пак ще пиша 🙂

Advertisements

5 Responses to За вчера на вечеря

 1. Svetlina каза:

  Габи! Габи! Габи!
  Хип-хип-ураааааааааа!
  И кво сега? Не се ли сещаш, че така и така със Сашко навремето сме сапли в една и съща сграда, така и така и двамата сме сами, млади… може да го черпя една от моите сухи пасти 🙂

 2. keklanka каза:

  Чакай да помисля, дали може да ти го дам.. аз едно време и на Николинка не щях, ама тя хитрушата си решила,че ме харесва и чак Сашо изревнува от нея, и сестрата като я видя как се гуша в мен 😀 Момата тогава от 100 метра като ме видеше и се затичваше и хоп на врата ми 🙂 И аз нали не съм свикнала на такива изпълнения.. 😀 А тебе не те знам как си като се гаждосаш и ти адашка адашк, ама Сашо.. го не давам 😀

 3. Lady Frost каза:

  шматки-патки! (ама как хубаво се римува, мухахахахаха)

 4. keklanka каза:

  Абе, доживях в коментарие ми да присъства поезия 😀

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: