Хъх..

Пия си аз бирката.. и сега си я пия.. самичка. Малката сестра е на гости, ама сварихме да се спречкаме вече и заспа. Поне преди да заспи поукротихме огъня.. ама аз подпалих  и си пия кротко бирата, нищо,че след малко и аз ще нанкам, че 6 часа сутринта малката куква. И седя си аз и си проверявам пощата и какво да видя… от gepime.com ми казват,че регистрацията ми е успешна . Регистраця ли?! Хъм.. ай стига бе.. първо викам тва е някаква реклама, после се сетих,че сестрата днес ме агитира да се регистрирам, а аз не пощях и викам тя ще да ме е регистрирала.. и викам ай да влезна в профила ми, дето не аз съм го създала.. и какво да видя 😛 Наш Николайчо.. аз после се усетих като писах паролата, че таз парола бившия я слага все за парола, модела на мотора си.. ама горкия толкоз кух кух кух.. ма не му ли увря тиквето, колко пъти му казвах да си направи поща и да спре моята да използва, ама трябваше аз да направя, щото той на компи освен да играе на игрички друго не може.. камо ли поща да си направи.. даже скоро му направих скайп.. и ся чета аз… 😀 Eм ми стана едно криво някакво, ем викам брей.. оттървах са 😀 ама баси и чудото.. верно не му иде на ума,че тез мейлове по регистрирането в сайтове ги искат, за да ти изпратят там паролата.. та хора, научих колко му е дълго достойнството 😀 Беше го написал там, аз не бях се сетила да го питам и аз да науча нещо /Теди, дъще, ако един ден го прочетеш нима бий, дано си вече големичка/. Честно напоследък се скъсваше да влиза из порносайтове и сега е тръгнал да си търси женица по нет.. може и да успее, а аз си мислех,че си има такава, или поне възможности .. но не би. Ами то това е.. малко се изненадах не особено приятно, ама нали това исках в крайна сметка белким си попадне на повлеканата, която ще му пасне 😛 Аз все това повтарям и го вярвам, че каквато и да е една връзка, колкото и аз , ти, той или тя да не я приема, разбира, или да й намира кусури, най-важното е двамата помежду си в тази връзка да се обичат, да се разбират, да са си разпределили ролите и да са доволни. Пак казвам и двамата. Ние страничните нека си ланкаме и си правим гарагара на устата.. 

Що се отнася до мен, чувствам се добре тук. С малката. Виждам се отвреме навреме с една приятелка, все още не съм се почувствала самотна, макар че не контактувам с почти никакви странични хора, освен с малката. но тук ми е супер домошарско и уютно и топло. Тук мога да излезна и да ме няма цял ден и то буквално, мога да ходя къде ли не и да се оглеждам и да виждам и то все нови неща. Нямах очи, а вече почвам да си ги възвръщам. Дори все още близо две седмици от как съм тук не ми е залипсвало да се вижда с този или онзи, успявам да се оправя с Теди, да ходим на тези, или онези люлки, да се люлеем, да я слушам как се смее като чува как скърца люлката, как се радва, когато някоя тревичка докосне ръката й докато минаваме покрай нея с количката. Как си говорим с кучета и котки, как гледаме летящите самолети и делтапланери.. тук е накак хем микросвя, хем има толкова много пространство. Животът на село е много хубав, спокоен, чист, красив, наистина.. но вътрешното ми усещане е гадно. Много гадно. Каквото беше и тук, когато заминах за Пловдив. Не знам кога Шумен пак ще се превърне в онова гадно място, може ида не се превърне.. аз честно казано не знам какво искам. Плановете ми са да се върна обратно в Бузовград, не може вечно да живея на общежитие, а на квартира.. нали.. може да остана само, ако си намеря свястна и добреплатена работа, но пак не съм сигурна, просто сегашното ми идване е по-скоро като глъдка свеж въздух и искам да й се насладя.. а като се върна обратно.. може би няма а е като на заколение.. друго измерение ме чака все пак. Вярно,че за да е щастлива Теди, аз също трябва да съм… но аз ще бъда и там щастлива, защото знам,че за нея ще е добе да расте близо до леля си и дядо си и баба си.. Въпреки всичко смятам да с исе насладя на тези месеци тук, а и тя също. единствено се надявам да стане поне това,че да не живея с родителите си в една къща.. но има време. от къде тръгнах и до къде стигнах. Ми то така ще е. Лека нощ.. стига съм умувала.

Advertisements

4 Responses to Хъх..

 1. Lady Frost каза:

  Дано не ти омръзне никога Шумен… И да не се налага пак да правиш крачки назад! Много се радвам, че се чувствате добре! Гуш!

 2. Svetlina каза:

  А повлеканите пишат ли си… дълбочината?

 3. keklanka каза:

  Интересен въпрос, трябва да проверя… всъщност момъкът си изтри регистрацията с моя помощ, нямаше как да му обясня какви правя ми е дал над нея и я редактирах, та се посмяхме тук за негова сметка 😀 Викам му, абе човек направи си поща…. а той.. ма ти как разбра,че това съм аз 😀 Смяяяяях.. дали да не разкажа утре вечер за двата абажура и 20-те жерава.. дано има време

 4. Lady Frost каза:

  разкажи, разкажи…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: